Yhteystiedot

Villa Y-Hovi

Ruissalon Puistotie 585

20100 Turku

 

 

Puh: 044 3311820

Email: info(a)villayhovi.fi

Lähetä tarjouspyyntö

 

JUHLATILA VILLA Y-HOVI

Merellinen juhlatila Villa Y-hovi on upea juhla- ja kokoustila Turun Ruissalossa aivan meren rannalla ja se soveltuu kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Rakennuksen on rakennuttanut August Juselius 1890–luvulla arkkitehti K.V. Reiniuksen suunnitelmien mukaan. Huvila on toiminut kesäravintolana, monien häiden, kokouksien, yritystilaisuuksien, perhejuhlien, muistotilaisuuksien, ym. tilaisuuksien pitopaikkana.

 

Sijainti on keskellä kauneinta Ruissaloa, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Sisätiloista ja terassilta aukeaa upea merinäköala ja pihapiiri on kauniin metsäistä. Yläkerrasta löytyy kolme erillistä huonetta, joten majoittuminenkin onnistuu ja kaiken kruununa on mahdollista vuokrata rantasauna käyttöön toivottuna ajankohtana.

 

Omat juotavat ovat sallittuja, mutta ruoka on tilattava meiltä. Meillä on laaja valikoima erilaisia menuvaihtoehtoja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, tai voimme räätälöidä juuri Sinun toivemenun - toivebudjetilla. Keittiömme on tasokas ja valmistamme kaiken ruoan itse, tasokkaista raaka-aineista. Puhdasta lihaa ja kalaa ilman lisä- ja säilöntäaineita meille toimittaa Lihaliike Reino Jokinen Turun kauppahallista. Kaiken kruunaa rento, mutta ammattitaitoinen henkilökunta, valmiit astiat, pöytäliinat, servetit, siivous, kaikki nämä järjestyvät pakettitarjouksena!

 

Kun etsit upeaa ja hyvän hinta-laatusuhteen juhlatilaa Turusta, Merellinen Villa Y-hovi Ruissalossa on varma valinta. Räätälöimme kaikki tarjoukset asiakaslähtöisesti ja hinta-laatusuhteemme on varmasti kokemisen arvoinen! Pyydä tästä tarjous ja sovitaan samalla esittely juhlapaikalle sinulle sopivana ajankohtana.

 

 

Meiltä löytyy myös muita juhlatilavaihtoehtoja. Katso alta tarkemmat lisätiedot:

 

Julinia juhlatila Turku


Upea ja persoonallinen juhlatila Turun keskustassa (4krs.) sopii kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Vanhan säästöpankin tiloissa sijaitseva juhlatila on historiallisen tyylikäs ja todella juhlava persoonallisella tiiliseinällä. Juhlatila on kauniisti verhoiltu ja kalusteet ovat Alvar Aaltoa, joten viihtyisyys on huippuluokkaa. Ravintolassa on A-oikeudet ja keittiö valmistaa tasokasta ruokaa, juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löytyy laaja valikoima valmiita menuja, tai voimme räätälöidä juuri Sinun toivemenun - toivebudjetilla. Emme peri erillistä tilavuokraa ja hinta-laatusuhteemme on varmasti kokemisen arvoinen. Kun etsit upeaa juhlatilaa Turussa, Julinia juhlatila Turku on varma valinta! 

http://www.ravintolajulinia.fi/juhlatila-turku

 

Gasthaus Pookin juhlatilat Uusikaupunki

 

1. Kiviravintola Pooki

Päärakennus, Jyhkeä 100-vuotias graniittilinna, jossa on 50 asiakaspaikkaa. Tila muodostuu merihenkisestä ravintolasalista, sekä vanhasta pankkiholvista, jotka muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Ravintolan yhteydestä löytyy myös erillinen 15 henkilön kabinetti. Tilassa on A-oikeudet. 

http://www.ravintolapooki.fi/palvelut/juhlat/juhlatila

 

2. JuhlaPooki

Sisäpihan viihtyisä puutalo, jossa on 70 asiakaspaikkaa. Arkisin tilassa on tarjolla buffetlounas ja viikonloppuisin upea pitopöytä. Tila on erittäin viihtyisä, huokuen vanhaa puutalocharmia parhaimmillaan! Tilassa on A-oikeudet.

http://www.ravintolapooki.fi/palvelut/juhlat/juhlatila

 

3. Kievari

Sisäpihan vanha tallirakennus, jonka edusta on katettua terassia. Tila on kesäkäytössä ja varustettu lämmittimillä. Asiakaspaikkoja sisällä on 80, joiden lisäksi löytyy olut ja viinitupa, sekä katettu terassi n. 60 asiakaspaikalla, eli tila soveltuu isoihinkin tilaisuuksiin. Tilassa on A-oikeudet.

http://www.ravintolapooki.fi/palvelut/juhlat/juhlatila

 

Copyright Villa Y-Hovi  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia