Yhteystiedot

Villa Y-Hovi

Ruissalon Puistotie 585

20100 Turku

p. 02 233 4691 (Ravintola Julinia)

 

Avoinna: tilauksesta

 

Email: info@villayhovi.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Varaa pöytä

 

Y-Hovin juhlatila Turku, Ruissalo

Villa Y-hovin juhlatila Turussa, Ruissalon saaressa meren rannalla soveltuu erinomaisesti perhejuhlien ja yrityksen pikkujoulujen ja kesäjuhlien järjestämiseen. Häät, rippijuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuus, yritystilaisuus, tai muu tärkeä juhla, Villa Y-hovi tarjoaa tilaisuudellesi viihtyisän juhlatilan Turun Ruissalossa meren rannalla. Pyydä tästä tarjous 

 

Palvelemme joustavasti niin yritysasiakkaita kuin yksityishenkilöitä ja voimme räätälöidä aina juuri Sinun budjettiin sopivan kokonaisuuden. Meille saat tuoda omat juotavat ja me huolehdimme kattauksista, siivouksista, tarjoilijoista, ruoasta, yms. avaimet käteen- periaatteella. Tilaisuutesi on mahdollista kruunata upean rantasaunan löylyissä ja meille voit jäädä myös yöksi, sillä remontoitu yläkerta tarjoaa nyt myös majoitusmahdollisuuden kolmessa upeassa huoneessa. 

 

Vuokrattavissa on viihtyisä juhlatila Turussa meren rannalla kaikenlaisten juhlien järjestämiseen. Villa Y-hovin juhlatilassa on noin 65 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäkaudella on mahdollista sijoittaa lisäpaikkoja pihalle kesäisen huvilateltan suojaan, jolloin pystymme palvelemaan isojakin ryhmiä. Rakennuksessa on kaksi aurinkoista terassia, kylmäkaapit omille juomille sekä majoitusmahdollisuus juuri kunnostetuissa huoneissa. Tilavuokra sisältää astiat, tiskaukset, kattaukset, henkilökunnan sekä siivoukset, mutta mikä parasta: meille saat tuoda omat juotavat!

 

-          Upea juhlatila 65 hengelle

-          Lisäpaikkoja saa kesäisin huvilateltalla 

-          Kylmäkaapit omille juomille

-          Majoitusmahdollisuus

-          Rantasauna

Juhlat tammimetsän keskellä

Villa Y-hovin juhlatila Turussa sijaitsee keskellä kauneinta Ruissaloa, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Juhlasali on juuri kunnostettu, valoisa ja miellyttävän lämmin kokonaisuus. Suora näkymä merelle tuo lisäksi upeaa ja rauhoittavaa lisätunnelmaa. Kun haluat järjestää esimerkiksi tunnelmalliset häät, tai tärkeän yritystilaisuuden, on juhlasalimme juuri sopiva paikka ikimuistoisen tilaisuuden toteuttamiseen.

 

Juhlasalista ja terassilta aukeaa upea merinäköala, ja pihapiiri on kauniin tammimetsän ympäröimä. Juhlatilojen yläkerrassa on majoitusmahdollisuus kolmessa eri huoneessa. Vuodepaikkoja on yhteensä kahdeksalle henkilölle ja lisäpaikkoja saa tarvittaessa matkasängyillä, tai makuupusseilla. Asiakkaillamme on mahdollista vuokrata myös viihtyisä rantasauna vaikkapa hääjuhlan, yritystilaisuuden, tai syntymäpäiväjuhlien aikana/päätteeksi, tai seuraavan aamun aloituksena.

 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Villa Y-hovin juhlatilaan Turussa, Ruissalossa

Herkullinen juhlatarjoilu vaivattomasti

Kun vuokraat Villa Y-hovin juhlatilan, tarjoilu tulee tilata pitopalvelumme kautta. Kokenut ja osaava pitopalvelumme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia menuvaihtoehtoja. Voimme myös muokata tilaisuuteesi sopivan toivemenun - toivebudjetilla! Tilaan on sallittua tuoda myös omat juotavat, jolloin säästät kuluissa jo merkittävästi.

 

Saat järjestettyä varmasti onnistuneet juhlat, kun sinua palvelee rento, mutta ammattitaitoinen henkilökunta. Kun vuokraat Villa Y-hovin juhlatilan Turun Ruissalossa, järjestämme kaiken tarvittavan, jotta sinä voit nauttia tilaisuudestasi rentoutuneena. Olemme suunnitelleet ns. avaimet käteen paketin, jotta juuri Sinä voisit nauttia tärkeästä tilaisuudesta ilman ylimääräistä päänvaivaa.

 

Tarjoamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, pyydä tarjous tästä

 

 

Tutustu myös muihin alla oleviin juhlatilavaihtoehtoihimme:

Julinian juhlatila Turku

Ravintola Julinia on upea ja persoonallinen juhlatila Turun keskustassa, joka sopii kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Juhlatila soveltuu maksimissaan 96 henkilön tilaisuuksiin. Vanhan säästöpankin tiloissa neljännessä kerroksessa sijaitseva juhlatila on historiallisen arvokas ja juhlava. Ravintolassa on A-oikeudet, ja keittiö valmistaa tasokasta ruokaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ravintola Juliniassa ei peritä erillistä tilavuokraa, vaan saat juhliisi kokonaispakettina maistuvan tarjoilun, viihtyisät tilat sekä asiantuntevan henkilökunnan. Kun etsit upeaa juhlatilaa Turun keskustassa, Ravintola Julinian juhlatila toteuttaa toiveesi.

 

 

Copyright Villa Y-Hovi  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia