Yhteystiedot

Villa Y-Hovi

Ruissalon Puistotie 585

20100 Turku

p. 02 233 4691 (Ravintola Julinia)

 

Avoinna: tilauksesta

 

Email: info@villayhovi.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Varaa pöytä

 

Y-Hovin kokoustila Turku, ruissalo

Villa Y-hovin kokoustila Turku takaa loistavat puitteet järjestää onnistunut, viihtyisä ja rauhallinen kokous aivan meren äärellä Turun Ruissalossa. Tarjolla on kokoustila jopa 60 henkilön ryhmille. Nauti rauhallisesta kokoustilastamme luonnonrauhassa merinäköalalla ja metsäisellä pihapiirillä. Kysy lisää kokouspaketeistamme. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Villa Y-Hovin kokoustila on ehdoton helmi Turussa, vain 15min Kauppatorilta.

 

Villa Y-hovin kokoustilat:

-          Maksimissaan 60 henkilön kokouksiin

-          catering-palvelu

-          videotykki ja valkokangas, fläppitaulu

 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia kokouspaketteja, mutta voimme räätälöidä paketin myös toiveiden ja budjetin mukaisesti. Huolehdimme pitopalvelumme kautta sujuvasta tarjoilusta, ja kokouksen päätteeksi on mahdollista vuokrata vaikkapa rantasauna ryhmänne käyttöön ja yöpyä Villa Y-hovin huvilan remontoidussa yläkerrassa.

 

Merellisen Villa Y-hovin kokoustilojen lisäksi tarjoamme myös upeat kokoustilat Turun keskustassa arvokiinteistössä. Ravintola Julinian kokouskabinetit soveltuvat suurimmillaan muutaman hengen pienryhmän kokouksesta lähes sadan henkilön tilaisuuksiin.

 

Kysy lisää Villa Y-hovista, kun tarvitset laadukkaita kokouspalveluita.

Copyright Villa Y-Hovi  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia